Alp Blossom
In het uiterste zuiden van Duitsland maakt Albert Kraus uit de Beierse regio Allgäu een prachtige kaas. Daarvoor gebruikt hij de melk van twee lokale kuddes Brown Swiss koeien. Deze melk en de mix van bloemen en kruiden op de korst zorgen voor een heerlijke aromatische smaak en een geur die aan frisse bergweiden doet denken.
Door zijn gladde en zachte zuivel is de Alp Blossom een allemansvriend met zijn zoete kruidige en fruitige smaak. Door de bloemetjes en kruiden op de korst ziet je kaasplank er meteen fleurig en aantrekkelijk uit.
Informatie
Herkomst
Duitsland - Allgäu
Melk
Koe – Gethermiseerd
Familie
Buitenlands hard- halfhard
Seizoen
Herfst - Winter
Smaak
Gemiddeld
Mondgevoel
Filmend
Smaakgehalte
Rijp
Plek op de kaasplank
3e plek
Smaakvrienden
Bier
Amber, bruin en fris blond
Wijn
Makkelijk rood