Guntensperger
De familie Güntensperger produceert al meer dan 130 jaar kaas & delicatessen in Toggenburg – kanton Sankt Gallen – Zwitserland.
De ervaring wordt van generatie op generatie doorgegeven.
Toewijding en passie voor het kaasambacht proef je terug in de kwaliteit.
Met grote regelmaat wint de familie prijzen met hun kaas in Zwitserland en internationaal.
Het ruige, nootachtige hartige karakter van deze kaas komt gedeeltelijk ook door de verwerking van rauwe koemelk.
Kaas is uitermate geschikt als smaakmaker in kaasfondue.
Informatie
Herkomst
Zwitserland - Sankt Gallen
Melk
Koe – Rauwmelks
Familie
Buitenlands hard- halfhard
Seizoen
Herfst - Winter
Smaak
Hoog
Mondgevoel
Droog
Smaakgehalte
Rijp
Plek op de kaasplank
3e plek
Smaakvrienden
Bier
Bruin en bok
Wijn
Vol rood