Kamiel
Op de biologische geitenboerderij de Kardistel in Belgisch Limburg hebben ze verstand van geitenkaas maken.
De vele jaren ervaring van zowel de geitenboer als de kaasmaker leverden in 2015 een samenwerkingsverband op waarbij dierenwelzijn en smaak bovenaan hun lijstje stonden.
Alle kaasjes van de Kardistel worden vegetarisch gestremd.
Ook hier kunnen wij uit eigen ervaring zeggen dat kleinschalig produceren een echte smaak oplevert. Op deze boerderij is tijd en ruimte om dingen op elkaar af te stemmen.
En dat proef je.
De vele jaren ervaring van zowel de geitenboer als de kaasmaker leverden in 2015 een samenwerkingsverband op waarbij dierenwelzijn en smaak bovenaan hun lijstje stonden.
Alle kaasjes van de Kardistel worden vegetarisch gestremd.
Ook hier kunnen wij uit eigen ervaring zeggen dat kleinschalig produceren een echte smaak oplevert. Op deze boerderij is tijd en ruimte om dingen op elkaar af te stemmen.
En dat proef je.
Informatie
Herkomst
België - Limburg
Melk
Geit – Rauwmelks
Familie
Witflora
Seizoen
Voorjaar - Zomer - Herfst
Smaak
Gemiddeld
Mondgevoel
Filmend
Smaakgehalte
Fris
Plek op de kaasplank
1e plek
Smaakvrienden
Bier
Seizoen bok, zoete trippel
Wijn
Lichte witte wijn