Suus

Suzanne van Wiltenburg, of eigenlijk Suus, zoals iedereen haar noemt, werkt sinds mei 2022 bij de Kaaskamer. Na als stewardess, personeelsfunctionaris bij het bedrijf van haar partner, de zorg voor haar drie kinderen één van 10 en een tweeling van 7 en een studie orthomoleculair therapeut, was ze toe aan een baan. 

Al sinds de geboorte van de tweeling kwam ze bij Hooi en Klomp en ervaarde zij en de kinderen het plakje kaas als smakelijke pauze van hun fietstocht. Toen ze de flyer voor nieuw personeel zag, wist ze meteen dat deze baan voor haar was. Bezig zijn met gezonde voeding is haar passie. En in Ed heeft ze daarin een maatje gevonden met wie ze graag recepten uitwisselt. 

Door de gezamenlijke proefavonden, het volgen van een cursus bij kaasgoeroe Betty Koster en het bezoek aan een kaasmakerij voelt ze zich steeds meer thuis in de kaaswinkel.

Wanneer ze niet aan het werk is, kijkt ze graag series op Netflix en maakt ze wandeltochten op de hei met een vriendin.

Ze neemt niets mee van haar werk -klaar is klaar-. Op de kaas Landvermaak en Olieman voor op de boterham na. En op de vraag wat ze meeneemt naar de Kaaskamer antwoordt ze lachend: ‘Humor.’

 

Nieuwer bericht →