Pastagerecht met boerenkaas
Ingrediënten;
- 300-400gr pasta
- Peper, zout
- 30 gr boerenboter
- 1 kleine ui, fijn gesneden
- 300-400gr doperwten
- 2 dl slagroom
- Brandt en Levi worst met venkel, in dunne reepjes
- 50 gr belegen of oude boerenkaas
- 2-3 el fijngesneden peterselie
Kook de pasta volgens gebruiksaanwijzing in ruim water beetgaar.
Saus:
- Verhit de boter en bak hierin de ui ong 5 min.
- Roer dan de doperwten erdoor, voeg wat zout en peper toe en verwarm alles 2-3 min.
- Schenk de slagroom erbij en verwarm de saus.
- Roer de in plakjes gesneden worst er door en breng op smaak met zout en peper.
- Roer de saus direct door de uitgelekte pasta .
- Roer de peterselie erdoor en garneer met de geschaafde boeren kaasvlokken.
Eet smakelijk