Leverworst

LeverworstLeverworst van Brandt & Levie uit Amsterdam. Lekker voor op de boterham of borrelplank . Het wordt gemaakt van varkenslever, gekookt kopvlees, zwoerd, spekblokjes en wordt op smaak gebracht met foelie, gember en marjoraan. Bekijk ook eens:

Droge worst Venkel

Droge worst VenkelNaar eigen recept met venkel, een mooie aanvulling op ons kaas assortiment is de droge biologische worst van de worstmakers Brandt & Levie uit Amsterdam. Een goed varkensleven zorgt voor goede kwaliteit. Bekijk ook eens:

Paté

PatéEen mooie aanvulling op ons kaasassortiment is de paté van de Amsterdamse worstmakers Brandt & Levie. Smaken zoals peper met Amsterdamse jenever en cranberry met gin. En een wisselende paté met de seizoenen mee. Lekker voor op de borrelplank en op de boterham. Bekijk ook eens:

Droge worst Thema

Droge worst ThemaDroge worst van Brandt & Levie uit Amsterdam. Smaken zoals truffel, whisky, wild zwijn. Deze wisselen met de seizoenen mee. De worstjes zijn allemaal biologisch en naar eigen recept, in spannenede smaak combinaties. Bekijk ook eens:

Droge worst Rozemarijn

Droge worst RozemarijnBiologische droge worst rozemarijn en rozenblaadjes. Gemaakt door de jongens van Brandt & Levie uit Amsterdam. Ze werken met uitsluitend goed gehouden varkens. Dit zijn onze eigen biologische varkens die opgroeien bij bevriende boeren van Nederlandse bodem. Bekijk ook eens: