Ons team

Mirjam

Mirjam werkt sinds januari 2019 bij de Kaaskamer. Na haar opleiding als dierenartsassistent en een kortdurende ervaring in zo’n praktijk koos ze ervoor om te gaan werken in een kaaswinkel.
Daar bleef ze twaalf jaar, wat erg goed bij haar past, omdat ze zichzelf omschrijft als een trouwe werknemer, zolang ze zich daar thuis voelt. In die twaalf jaar werd het haar duidelijk dat kaas en kaas verkopen haar passie is.

Lees verder

Suus

Suzanne van Wiltenburg, of eigenlijk Suus, zoals iedereen haar noemt, werkt sinds mei 2022 bij de Kaaskamer. Na als stewardess, personeelsfunctionaris bij het bedrijf van haar partner, de zorg voor haar drie kinderen één van 10 en een tweeling van 7 en een studie orthomoleculair therapeut, was ze toe aan een baan.

lees verder

Dagmar

Toen Dagmar Mennes vier jaar geleden een baantje voor de zaterdag zocht, ging ze een aantal winkels op de Gijsbrecht langs, tot ze bij de Kaaskamer Mathilde tegen kwam.
Ze kenden elkaar al van de manege, waar Mathilde les gaf, waardoor er meteen een klik was. 

Lees verder

Emma

Het eerste baantje van Emma van Elburg was aan de kassa bij Albert Heijn. Iedere zaterdagmorgen begon met zwaaien naar de mensen van de kaaswinkel aan de overkant. Toen Ed en Mathilde extra personeel zochten, volgde al snel een echte kennismaking.

Lees verder

Mathilde

Mathilde kent Ed al heel lang. Ze hebben elkaar leren kennen, toen ze beide bij de Boni in Loosdrecht werkten. Na de Mavo en het MDGO werkte Mathilde op een manege voor mensen met een beperking.
Na achttien jaar stopte ze daar om de administratie van Eds bedrijf te doen en haar moeder te helpen op haar ponyclub. 

Lees verder

Ed

Puur en zonder onzin
Voordat Ed en Mathilde met de Kaaskamer begonnen, was hij op zoek naar zijn passie. En zoals dat bij hem past ontdekte hij dat door van alles uit te proberen. Zo werkte hij vanaf zijn veertiende bij de groenteman op de hoek, terwijl hij overdag nog naar de mavo en later naar de leao ging.

Lees verder

Marin

Marin is op 1 april 2023 in de Kaaskamer begonnen, waar ze het een uitdaging vindt om precies het gewicht af te snijden waar een klant om vraagt. Eten en koken zijn haar favoriete hobby’s, waarbij ze graag haar eigen bouillon trekt en klassiekers als draadjesvlees kookt.

Lees verder